onsdag 20 april 2011

Min andra halva

Min andra halva i form av Sindi Stolfer har precis åkt från mig hem till lilla Öxnevalla igen, det känns tomt här i huset.
Det har varit tre intensiva dagar, men ack så fantastiskt roliga. Här kommer en liten uppdatering:

Måndag: Hämtning i Luleå, en sväng till i Böle, en sväng till stan, shoppa, äta lunch, fika hos farmor, promenad i Böle, träffa Tove och Emelie, kolla film, mysa och sova!

Tisdag: Infjärden runt på cykel, med tillägg hortlax=5 mil på cykel, hälsa på Grans, klappa lammungar, hälsa på äckliga spindlar, ormar mm, hälsa på grisarna, mata lammungar, klappa hästar, äta mjuklass, cykla hem, sova ett tag, kolla in logen i käckis, drömma om sommaren, grilla hos Emelie, dansa lite bugg, prata spöken med mamma och agnes, SOVA!

Onsdag: Löpa en runda, bli arg för att det går trögt, lång frukost, rundtur i Piteås miljonkvarter, bad på piteå havsbad, få en flirt av en 14-åring, sova lite framför tv:n, handla på ICA, överraska mor, åka till tåget, prata med polisen, se polisen jaga en bil, köra bil, packa inför Gråträsk, SOVA

Jaa, tre fantastiska dagar som faktiskt inte alltid blir som det är tänkt. Vem hade trott att vi skulle avsluta denna onsdag med att prata med polisen. inte jag i alla fall.
Dags att sova, imorgon åker vi till Gråträsk för att åka skoter och sola ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar