söndag 13 mars 2011

Och vi blir bortskämda med bra helger

Ännu en helt fantastisk helg börjar ta slut, jag börjar verkligen bli bortskämd när det gäller bra helger!

Fredagen bjöd på tjejmys tillsammans med fina tjejer i form av Sini, Jennika och Cissi. Vi skrattade, åt, skrattade mer, åt ännu mer, dansade, gjorde oss löjliga, dansade, låg på golvet, såg let's dance, såg inte någon av filmerna vi hyrde, spelade kort med Jennikas bröder, sov hos Jennika och tog massamassa kort.
En helt fantastisk kväll med underbara vänner!

Lördagen bjöd på dåligt väder och en fin promenad i skogen i Töllsjö. Sedan såg vi film, åt lunch och såg film igen. Jennikas familj åkte på dop och jag och Sindi hade huset för oss själva.
Vi gick ut och sprang, gjorde lite styrka, duschade och gjorde oss klara. Jennika kom hem och vi stack till Trollhättan för att dansa till Arvingarna. Det var en helt gaaaalen kväll med de bästa foxarna någonsin. Galet var ordet!
Sängen intogs vid halv fem på morgonen.

Fem timmar senare vaknade jag, trött som bara den, men klev ändå upp. Blev hämtad av Jennika och Sindi och vi åkte till kyrkan. Snygga killar skådades och bra start på dagen.
Vi letade i en timma någonstans att äta. Det blev bra.
Åkte hem hit och såg film och bara tog det lugnt. Kvällen har nu avslutats med buggträning och strax ska vi käka lite middag och kolla på solsidan.

Sängen skall intas TIDIGT ikväll!
Klartslut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar